Einde van de zomer!

Herfst start vandaag om 05.09u

Dit bericht is geplaatst in vkblog-archief met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

7 Responses to Einde van de zomer!

 1. kuifje simon schreef:

  Avatar van kuifje simon
  Nog ff wachten …. brrr

 2. Kitty Schoenmakers schreef:

  Avatar van Kitty Schoenmakers
  Vandaag de laatste mooie dag. Ga eruit!

 3. Glaswerk schreef:

  Avatar van Glaswerk
  @Beeldsprekers: Noem je dit "bewogen"?
  Het lijkt eerder het gevolg te zijn van een aardverschuiving.

  Maar goed, zo ervaar ik de overgang van lekker warm naar guur, kil, koud, regen, buien, stortregen, wolkbreuken, natte sneeuw, te harde wind, kleffe boombladeren die in je nek vallen, etc, etc, etc, ook, dus met deze bewogen foto heeft BS weer heel wat in beweging gebracht…
  😉

 4. IngridvandenBergh schreef:

  Avatar van IngridvandenBergh
  Een van de moeilijkste aspecten bij fotografie en schilderkunst: beweging zichtbaar maken. Heel wat artistieke Don Quichots hebben tegen deze windmolens hun gevechten geleverd.
  Maar ik vind dat jij erin bent geslaagd.
  En de blauwe kou is voelbaar.

 5. Fleur schreef:

  Avatar van Fleur
  Wat een welsprekende fraaie reacties…ik haat deze periode van het jaar,het maakt mij troosteloos en vol nostalgie,alsof je sterft.Door de heerlijke zomertemperaturen voel het bij mij als uitstel van executie…nog even genieten,nog even naar zee,een ijsje in Z dan even langs bij Yezza en samen kwijlend tegen elkaar leunend voor die Finse winkeletalage glurend naar de zeer exclusieve winterjassen die zeer exclusief maar 450 euro kosten..

 6. Vogel-vrij schreef:

  Avatar van Vogel-vrij
  Tags: foto, fotografie, herfststormen, herfst, bewogen, hondeweer, amsterdam, mei 2010

  Wat voor een kalender hanteer jij;-?
  Je zal wel doorweekt geworden zijn; een hele middag posten op en vluchtheuvel om deze plaat te kunnen maken….
  Bedoeld of onbedoeld; erg goed gelukt.

 7. Beeldsprekers schreef:

  Avatar van Beeldsprekers
  @Kuifje Simon, nou vanavond ging het aardig tekeer…
  @Kitty, vanavond ging het aardig tekeer, weg mooie dag!
  @Glaswerk, leuk hoe je toch weer gaat mijmeren, aardverschuiving, nee, dat was het niet, ik denk een bus. Ik vind het heerlijk deze tijd van verval, er gebeurt van alles in de natuur, vanavon dweer prachtig onweer! En ik mag mijn wintertruien en handschoenen weer opzoeken… helemaal leuk!
  @Ingrid, is erg moeilijk beweging vastleggen, meestal heb je wel beweging maar lijkt het nergens naar. Dank je!
  @Fleur, Leuk toch nieuwe winterjas kopen, heb van de week een hele leuk muts gekocht en het is helaas nog niet koud genoeg om hm te dragen. Zoals ik in mijn reactie bij Glaswerk al opmerkte, ikhou ook van deze tijd, er gebeurd van alle sin de natuur en die maakt zich klaar voor een periode van slaap, prachtig die wijzigingen en het weer, er gebeurd wat in de lucht…maar ja kan me ook wel voorstellen dat mensen het niets vinden.
  @Vogel-vrij, tja, mijn kalender, nou, aan de ander kant van de wereld is het in mei herft ;-), enne hoewel deze foto in mei in Amsterdam is gemaakt was het toen erg herfstachtig. Ik was inderdaad doorweekt…
  onbedoeld, welgemeend, Dank je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *