Opluchting

Dit bericht is geplaatst in Fotografie met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Opluchting

  1. landheha schreef:

    Even een hele serie lekkere beeldsprekertjes ingehaald (en weer uitgeademd). Fijn om te weten dat sommige dingen gewoon doorgaan 🙂

    en dan maak ik hier pas op de plaats. Beeldsprekers doet sport en nog onder slechte lichtomstandigheden vanaf de tribune ook. Geinig. Jammer alleen dat dit nu net de tak van fotografie is waar het hebben van duurdere apparatuur wel een doorslaggevende factor is. Hier had het paard even de vriendelijkheid om stil te houden voor je, zo te zien.
    Het herinnert me er wel aan dat ik toch ook eens moet proberen om zoiets fraais te gaan bekijken, waarvoor dank.

  2. Beeldsprekers schreef:

    @Landheha, leuk dat je weer eens langskwam. Ik doeniet echt sport hoor, soms een beetje paardensport als het zo uitkomt. Vooral een betere lens zou goed zijn. Hoewel dit paard niet echt stilstond hoor… dus valt nog mee eigenlijk al zeg ik het zelf 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *