Op reis: Lantau Island (HK)

2013_03 HongKong_klein

Dit bericht is geplaatst in Fotografie, Landschap, Op reis met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Responses to Op reis: Lantau Island (HK)

 1. fliproodnat schreef:

  Welke een toeval. Onlangs heb ik een zwart satijnen kamerjas met draakprint laten verschepen uit Lantau Island. Vanmorgen liet ik mijn sigaret op haar schoot vallen. Het door het label beloofde zijde bleek ordinaire polyester. Heb ik mij alweer een oor aan laten naaien.

 2. Beeldsprekers schreef:

  @Fliproodnat, wat een toeval 😉

 3. Selma schreef:

  Ik ben nog uit de tijd dat vliegen naar en vanaf Hongkong betekende dat je al dalend of stijgend recht in de etensbordjes van de flatbewoners kon kijken. Alleen piloten met een eeuw bewezen abseil-ervaring mochten toen op Hongkong vliegen.

 4. Beeldsprekers schreef:

  @Selma, dat is nu inderdaad anders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *