Tja, welke titel zal ik deze nu eens meegeven?

Dit bericht is geplaatst in vkblog-archief met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

9 Responses to Tja, welke titel zal ik deze nu eens meegeven?

 1. 100_woorden schreef:

  Avatar van 100_woorden
  Titel suggestie: #

  (of in het kader van milde kritiek: "wat voor schoen zit er om de afgesneden voet")

 2. Beeldsprekers schreef:

  Avatar van Beeldsprekers
  @100_woorden, tja… je mag ook best stevige kritiek geven hoor!

 3. Flo schreef:

  Avatar van Flo
  God ja, titels, daar zit ik soms wel twee uur over te piekeren.. En, wat is dat daar links ? Dat gefrummelde dingetje. Het lijkt een plastic zakje ofzo. Dat zou ik er dan juist wel weer wél bij opzetten. Maar dat is nou het precies het leuke van hier je werk laten zien, zo zie je(ik) weer heel andere invalshoeken en composities.. Toch mooie foto, vraag me af wie die leuning zo netjes heeft gebeitst..

 4. Beeldsprekers schreef:

  Avatar van Beeldsprekers
  @Flo, dank je! Tja, titels, plastic zakje inderdaad, viel me pas op nadat ik de foto had gemaakt, anders was die er ook opgekomen. Grappige associatie dat je je afvraagt wie de leuning gebeitst heeft, vast een Britse gemeenteman, foto is gemaakt in een openbaar park in Kingston upon Hull.

 5. knutselsmurf schreef:

  Avatar van knutselsmurf
  Deze heeft geen titel nodig, lijkt mij.

 6. Glaswerk schreef:

  Avatar van Glaswerk
  @Beeldsprekers: Barrière of carrière?

 7. Vogel-vrij schreef:

  Avatar van Vogel-vrij
  Ik zou het ‘Hangslot’ noemen.
  Zit al een tijdje aan die spijl zo te zien… de beugel is bij de vorige verfbeurt deels meegenomen…

 8. Beeldsprekers schreef:

  Avatar van Beeldsprekers
  @Glaswerk, links of rechtsom, een carriere barriere, ook wel glazen plafond genoemd 😉
  @Vogel-vrij, had gekunt, ware het niet dat er geen hangslot op zit 😉

 9. Beeldsprekers schreef:

  Avatar van Beeldsprekers
  @Vogel-vrij, ik heb het hangslot gevonden… grappig dat ik hm zelf niet had gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *