Zomerfruit

Dit bericht is geplaatst in vkblog-archief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

8 Responses to Zomerfruit

 1. Glaswerk schreef:

  Avatar van Glaswerk
  @Beeldsprekers: Mooie zilverachtige tinten.

 2. Marjelle schreef:

  Avatar van Marjelle
  Hm, lekker…

 3. Jezzebel schreef:

  Avatar van Jezzebel
  Wat Marjelle ook heeft.
  Wat lekker! 🙂
  .

 4. Flo schreef:

  Avatar van Flo
  mooie foto, maar toch denk ik dat ik dit mooier vind in kleur. Koel contrast van de zilveren lepel tegen het warme oranje van het vruchtvlees..

  Maar da’s persoonlijk natuurlijk.. Moet je wel bekennen dat dit de eerste zwart-wit foto van een meloen is die ik uberhaupt zie!

 5. Vogel-vrij schreef:

  Avatar van Vogel-vrij
  Ik dacht een moment dat het een bevroren meloen was, uit de vriezer..

 6. Beeldsprekers schreef:

  Avatar van Beeldsprekers
  @allen, ben een tijdje niet zo online,en gq niet qlle backlog lewen maar dank voor de reacties

 7. 100_woorden schreef:

  Avatar van 100_woorden
  @Beeldsprekers
  Zelfs het tikken is een tikje roestig als ik je laatste reactie lees 😉

  Wat de foto betreft: kan beter, denk ik.
  Bij een stilleven heb je alle tijd. Minder scherptediepte en een andere belichting geven de foto volgens mij veel meer diepte. Nu ziet het er toch een tikje plat uit. De foto lijkt "high key", maar dat is voor mijn gevoel dan weer net te weinig doorgevoerd. De compositie is niet echt slecht, maar ook niet echt spannend.
  Klinkt misschien alsof ik het een hele slechte foto vind, maar dat is niet zo. Met de opleiding die je doet in mijn achterhoofd denk ik dat een beetje kritiek wel moet kunnen (is altijd lastig hier op het blog waar je met een beetje kritiek al snel wordt weggezet als azijnzeiker).

 8. Beeldsprekers schreef:

  Avatar van Beeldsprekers
  Ha, 100_woorden, dank voor je opbouwende woorden, daar kan ik wel wat mee. Maar het zijn leuke vingeroefenngen thuis en al een tijdje terug gemaakt dus ik zou het nu zeker anders doen. Vandaag toevallig eens goed internet bereik maar dat valt toch niet mee onderweg. maar nu is de batterij weer het zwake punt… het valt niet mee op vakantie te zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *